Nabídka školní jídelny ve fotografii

Nabídka školní jídelny ve fotografii

Školní jídelna nabízí snídaně v čase 6:30 – 8:00 hod.

Chléb celozrnný, pomazánka vajíčková, kukuřičné lupínky, mléko, rajčata, čaj  Chléb, pomazánka z kuřecího masa, paprika, tatranka oříšková, čaj  Rohlík, máslo, marmeláda, přesnídávka, kukuřičné lupínky, mléko, čaj  Chléb celozrnný, máslo, sýr eidam, šunka, okurka, jablko, čaj

  

Obědy v čase 11:00 – 14:30 hod. Strávníci si mohou vybrat ze dvou menu.

Uzená s bulgurem, Květák jako mozeček, vařené brambory, rajče, banán, čaj, džus Uzená s bulgurem, Vepřové na paprice, houskové knedlíky, banán, čaj, džus Hrstková, Kuře pečené, široké nudle, rajče, čaj, džus Hrstková, Omáčka ajvar se sýrem, kolínka, okurkový salát, čaj, džus
 Zeleninová se sýrovým kapáním, Zeleninový salát se sýrem, smažené bramboráčky, dresink, pečivo, čaj, džus  Zeleninová se sýrovým kapáním, Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, hroznové víno, čaj, džus  Zeleninová s rýží, Vepřový plátek na žampionech, vařené brambory, šopský salát, čaj, džus  Zeleninová s drožďovými knedlíčky, Bulgur se zeleninou Juliena a pečeným tofu, sýr, okurkový salát, jablko, čaj, džus

  

Večeře v čase 16:45 – 17:30 hod.   

Bramborové špecle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou, okurka salátová, čaj, džus  Kuře na způsob bažanta, dušená rýže, červené řepa s křenem, tvarohový dezert, čaj, džus  Přírodní mletý řízek, bramborová kaše, salát Kunovjanka, hroznové víno, čaj, džus  Špagety s rajčatovou omáčkou, sýr, jablko, čaj

 

 

Novinky

09.01.2019

Maturitní ples tříd OA4 a S4

Maturitní ples tříd OA4 a S4 se uskuteční v pátek 1. února 2019 od 19:00 hod. v Hotelu Grand Čáslav.

03.01.2019

Lyžařský výcvikový kurz 

Lyžařský výcvik tříd Obchodní akademie OA1 a Strojírenství S1 bude zahájen v neděli 20. ledna 2019 a ukončen v sobotu 26. ledna 2019.

Studenti s pedagogy a lyžařskými instruktory vyrazí na týdenní pobyt do Krkonoš – lyžařského střediska Horní Malá Úpa – penzion Blesk. Organizačně zajišťují Mgr. J. Spáčil, Mgr. Bc. P. Havelková a Ing. Bc. V. Andrle.